Подкатегории, Фильтры
  • Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фото 2Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фото 3
    • Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фото 4Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фото 5
    • Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)

    • Переклад з китайської: Жасминові смарагдові спіралі весни Місце, дата виробництва: Китай, провінція Цзянсу, 2023 р Вид: зелений чай з жасмином Зовнішній вигляд: пухнасті чаїнки смарагдового кольору у формі спіралей, зустрічаються пелюстки квітів жасмину Аромат: тонкий, жасминовий з квітковим букетом Смак: легкий квітковий, ніжний Посмак: літній, свіжий, тривалий Колір настою: світло-жовтий, золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник
    • 233 /50g
    • Вибрати
  • Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№360)  - фотоМолi Да Фан, зелений чай з жасмином (№360)  - фото 2
    • Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№360)  - фото 3Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№360)  - фото 4
    • Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№360)

    • Переклад з китайської: Жасминовий великий квадрат Місце, дата виробництва: Провінція Аньхой, весна 2023 г. Вид: жасминовий чай Зовнішній вигляд: пласке листя з жасминовими квітами Аромат: тонкий, жасминовий Смак: глибокий, трохи терпкий Посмак: тривалий, освіжаючий Колір настою: світло-жовтий, золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань Цинци, порцеляновий чайник
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Молі Цзинь Лун Фен Ян, зелений чай із жасмином (№260)  - фотоМолі Цзинь Лун Фен Ян, зелений чай із жасмином (№260)  - фото 2
    • Молі Цзинь Лун Фен Ян, зелений чай із жасмином (№260)  - фото 3Молі Цзинь Лун Фен Ян, зелений чай із жасмином (№260)  - фото 4
    • Молі Цзинь Лун Фен Ян, зелений чай із жасмином (№260)

    • Переклад з китайськоїї: Золотий Дракон і Фенікс Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, квітень 2023 р. Вид: зелений чай із жасмином Зовнішній вигляд: чаїнки обережно скручені у гарні перлини, можна побачити ворс Аромат: тонкий, жасминовий Смак: легкий квітковий, ніжний зелений чай Посмак: тривалий, освіжаючий Колір настою: світлий медовий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник  
    • 338 /50g
    • Вибрати
  • Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фотоЯпонський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фото 2
    • Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фото 3Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фото 4
    • Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів

    • Вид: Порошковий японський чай фабрики YAMAMA MASUDAEN Місце, дата виробництва: Японія, Сідзуока, 2023 р. Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай Колір настою: зелений зі світлою пінкою Аромат: трав'янистий, теплий Смак: горіховий, трав'янистий з гірчинкою000 Посмак: горіховий, теплий
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фотоЯпонський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 2
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 3Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 4
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»

    • Вид: Порошковий японський чай фабрики Коямаен Місце, дата виробництва: Японія, Удзі, Кіото Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай, у бляшанці. Колір настою: Зелений зі світлою пінкою Аромат: Трав'яний, свіжий Смак: Терпкувато-солодкий, маслянистий Посмак: незважаючи на виражену терпкість і гіркуватість, цей чай на диво солодкий у посмаку. Враження: чай дарує посмішку та настрій буквально з перших ковтків, а також бадьорість…
    • 890
    • Додати в кошик

Рекордсменом за своєю популярністю не тільки в Китаї, але й в Європі, а також у нашій країні, вважається зелений чай. Він є китайським національним напоєм, вживається без додавання цукру, що дозволяє насолодитися неперевершеними смаковими якостями, приємним посмаком, найніжнішим ароматом. Виробляється чай зелений за різними рецептурами, але основною метою є запобігання окисленню сировини на першому етапі його обробки.

Далі